top of page

Het volledige verhaal

Over Ons

De selectie van gerechten van het restaurant Sorrento trekt gasten aan die op zoek zijn naar de Italiaanse keuken aan de Belgische Kust. Het biedt een traditioneel menu, met een eigen interpretatie van de chef-kok, een nieuw leven ingeblazen droom van de Italiaanse keuken die buiten de lijntjes kleurt om een unieke eetbeleving aan onze gasten aan te bieden.
Wij heten U van harte welkom!

img_4879-705x470-1.jpeg

Over ons

Stap het Italiaanse platteland binnen wanneer je gaat dineren bij Restaurant Sorrento; reis van noord naar zuid en overal daar tussenin met onze interpretaties van de regionale en moderne Italiaanse keuken. Met handgemaakte pasta, een uitstekende selectie wijnen en warme gastvrijheid; ons menu weerspiegelt de culinaire gevoeligheden van het Italiaanse volk: rustiek, maar toch verfijnd, terwijl verse ingrediënten worden omarmd en ook de lokale zeevruchten.

Onze Keuken

We hebben ons tot het uiterste ingespannen om unieke geïmporteerde producten te vinden rechtstreeks uit Italië, en om een ​​menu te creëren dat alleen de meest verse en meest kwalitatieve ingrediënten bevat, voor een authentieke Italiaanse culinaire ervaring.

 

We doen nooit toegeving op het vlak van kwaliteit van onze ingrediënten, ondanks dat die een aanzienlijk hoger prijskaartje aan de bron hebben. Echter, de kwaliteit en versheid van onze ingrediënten wordt positief weerspiegeld in het eindproduct dat we bij u aan tafel serveren, en dat proeft u.

eb91946b70bb978ec0a1e3ee7af60f4d.jpg
bottom of page